Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 14 januari 2016

Brrrr!

Idag har temperaturen sakta krypit neråt och nu är termometern nere på minus 20 grader...! Blir det mycket kallare kommer inte min termometer att kunna mäta kylan... Promenaderna med hundarna blir kortare och kortare eftersom de får så ont i tassarna när de måste gå i den iskalla snön - tänk er själv att behöva gå barfota i snön... Eventuellt ska det bli ännu kallare (!) imorgon så då blir det väl en mängd korta promenader under dagen så att hundarna inte hinner börja frysa så mycket.
Annars har jag sorterat en del av mina korsstygnsgrejor inför de nya projekt jag vill börja med, och min systerdotter kom förbi för att få lite hjälp med sin engelskaläxa. Hoppas jag kunde hjälpa henne lite med den samt ge henne lite tips om hur jag brukade göra när jag behövde lära mig engelsk grammatik och engelska glosor mm. Sedan har jag broderat lite och tittat på tv.
Inget speciellt alltså...förutom nordpolskylan utomhus då.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!