Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 29 januari 2016

Snögloben...

Jag vet inte hur många bilder jag har visat på det här korsstygnsprojektet som jag började på efter julen. Det är en snöglob som har designats av en av mina favoritdesigners, Emma Congdon, och jag blev kär i den så fort jag såg den i en korsstygnstidning.

I början fick jag jättemycket broderat på den, men de senaste veckorna har jag ju varit ganska trött och har inte orkat hålla på med några större projekt så då fick den vila ett tag. Dock så bestämde jag mig för att ta fram den nu mot helgen och då såg den ut så här...


Tyvärr är det ju som vanligt mycket av de mer tråkigare delarna kvar (jag broderar ju gärna de roliga områdena först...) som botten på snögloben och all snö, men jag har kämpat på de senaste dagarna och tagit mig så här långt hittills:


Det är verkligen ett roligt projekt som gör mig glad varje gång jag ser det så jag skulle gärna vilja sy klart den här tavlan inom den närmaste tiden:) Få se om jag kan hålla motivationen uppe tills den är klar...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!