Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 7 januari 2016

VÄÄÄLDIGT kallt!

Idag har jag tyckt synd om mina hundar och önskat att jag hade haft skor att sätta på dem... om de hade kunnat gå då är ju förstås en annan historia:)
 Anledningen till att jag har funderat på hundskor är att det har varit väldigt kallt ute; omkring -18 (ibland -20) grader, och ganska så snart efter att vi kommer ut på promenaderna så börjar de halta och lyfta på tassarna för att trampdynorna blir kalla, trots att de har täcken på sig. Jag gör så gott jag kan och försöker massera/gnugga tassarna varma men vi får stanna stup i ett för att fixa den ena tassen efter den andra - jag har ju TRE hundar - så det tar tid. Och då hinner ju en annan tass bli kall under tiden...
Som ni förstår har vi nog slagit något form av rekord på snabba och korta promenader för att de inte ska förfrysa tassarna, och ibland har vi till och med sprungit en bit för att försöka få igång deras blodcirkulation. Själv har jag inte störts av kylan, men det är ju inte så kul att se mina pälsklingar ha ont. Så nog för att jag vill ha vinter, men kanske inte fullt så här kallt...!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!