Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 23 januari 2016

Solstrålen

Tack för era vänliga kommentarer på gårdagens inlägg:)

Tack och lov kan jag rapportera att Solstrålen verkar vara sig själv igen idag. Så OTROLIGT skönt!

Han har inte gnällt någonting sedan igår, och under natten låg han som vanligt i hörnet på min säng:) Idag har han varit som vanligt, förutom att han kanske har sökt min kontakt lite mer än vanligt. Trots att han är en sådan 'free spirit', så är jag är tacksam att han alltid vänder sig till mig när något är 'fel' i hans värld. Dock har vi tagit det väldigt lugnt, och jag kommer vänta ett antal dagar innan han får leka ordentligt med andra hundar. Klart och tydligt stod inte något rätt till med honom igår, och även om han verkar ok just nu så vill jag verkligen vara på den säkra sidan innan han anstränger sig igen. Det har varit ett antal gånger som sådana här problem med Solstrålen har lett till veterinärsbesök så jag vill inte ta några risker överhuvudtaget. 

Som ni förstår har det här som alltid varit väldigt påfrestande för mig. Att ha en älskad hund som 'skriker' högt av smärta känns fruktansvärt, och trots att han verkade ok på kvällen så sov jag jättedåligt inatt. Idag har jag haft svårt att fokusera på något handarbete eftersom jag har haft stenkoll på hundarna istället, och kollat så att Solstrålen inte överanstränger sig eller visar några symptom på att något är fel...

Så det passade bra att istället ta itu med disken, och baka lite grann, och göra blodapelsinsaft mm. Sådant som jag har funderat på att göra men inte orkat den senaste veckan...

Nu hoppas jag att Solstrålen fortsätter att vara ok, och att jag ska sova bättre inatt.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!