Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 16 januari 2016

XXXXs

Idag har jag broderat hela dagen och fått mycket gjort vilket känns jättebra!
Jag är klar med det lilla hjärtat jag började brodera igår...


...och sedan hittade jag flera motiv med broderitema och självklart var jag tvungen att brodera ett:


Ursprungsmönstret hade inte silvrig glittertråd, men eftersom det var nålar i mönstret så tyckte jag det skulle vara häftigt med lite silverinslag:)

Sedan gjorde jag klart ett projekt som jag har haft liggande några år:


Det skulle egentligen ha varit broderade knutar i 'ramen' vilket jag har dragit mig för att sy eftersom knutar kan vara lite knepiga att få till snyggt. Men nu när jag har börjat använda pärlor så insåg jag nyligen att det skulle vara ganska lätt att använda pärlor istället för knutarna och få klart det här projektet. Vilket var vad jag gjorde idag! Just nu är jag väldigt förtjust i motiv med handarbets/korsstygnstema som ni kanske märker och jag har redan sytt en annan tavla ur den här 'serien'...


...som ni kanske känner igen från headern:)

Som sagt, känner mig riktigt nöjd med allt jag har hunnit med idag:))

Nu ska jag fortsätta att brodera och titta på Sveriges första match i handbolls-EM.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!