Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 18 januari 2016

Lite tungt...

Finns inte så mycket att säga om dagen; har fortfarande känt mig trött och magen är inte helt ok. Har inte riktigt orkat brodera som jag vill och har känt mig lite neråt, och då kommer jobbiga tankar och känslor som jag normalt sett ganska enkelt kan mota bort. Det visar mig återigen hur OTROLIGT viktigt det är för mig att det är balans i mitt liv på alla plan för att jag ska kunna må 'ok' i min vardag.
Jag hade bokat tvätt-tid imorgon men den har jag flyttat till senare i veckan; orkar inte ta itu med tvätten som jag mår just nu...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!