Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 9 januari 2016

ÅH, vad jag älskar...

...SNÖN vi har just nu! Varje promenad är underbar eftersom det är så vackert ute med all snö och det knarrar så mysigt under stövlarna:)


Ikväll när vi var ute så snöade det och den nyfallna fluffiga snön gnistrade så vackert på marken...


...och jag och hundarna njöt av att gå i den magiska vitgnistrande världen. Allt blir så vackert när det är täckt av vit nyfallen snö! Det är riktigt kallt ute, -16 grader, men det gör inte mig något.
 

Det är lite jobbigare för hundarna som blir kalla om tassarna, så trots att jag vill vara ute i timmar så får jag ibland gå hem med mina pälsklingar ganska snabbt.


Men i kväll verkade täckena hålla dem varma så vi kunde gå en längre promenad och njuta av den fallande snö...


Nu när snön börjar bli djupare än en decimeter, så får Kaxmörten 'ploga' sig själv fram genom snödrivorna med sina korta ben. Blir det ännu djupare så brukar han skutta fram som en kanin mellan snödrivorna:)
Solstrålen vill bara köra ner huvudet i den djupa snön och nosa:)


Och så tittar han upp med hela huvudet täckt av snö:)


Om han inte nosar i snön så springer han runt som en galning i snödrivorna och försöker att ignorera att han har ett koppel på sig...!

Alfahanen bara njuter av snön och nosar för fullt! Om han dessutom kan rulla sig i snöhögar så är lyckan fullkomlig:)


Här har ni Alfahanens snöängel:


Just nu faller snön vackert utanför mitt fönster och vi är i Våran Lilla Vrå hoppas att vi får vara kvar i den här underbara vintervärlden så länge som möjligt!

En annan bonus med snön är att det är så rent inomhus; det enda hundarna drar in är lite snö och det torkar upp fort! På grund av den kyla som varit ute så har det dock varit lite ruggigt inomhus den senaste tiden..tills jag häromdagen kom på att jag fick ju faktiskt en elektrisk filt av bästa T i höstas! Ohh så underbart! Genast blev det mycket varmare i min soffhörna! Tack Bästa T!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!