Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 22 juni 2015

Trevlig eftermiddag!!

 
Idag var det dags för en supertrevlig tjej-eftermiddag på stan med med Bästa T! Vi tittade in i några favoritaffärer och sedan var det dags för dagens höjdpunkt: JURASSIC WORLD!
 
 
Bästa T hade bokat en eftermiddagsmatinée på biografen som en födelsedagspresent till mig; vi gillar båda de gamla Jurassic-filmerna och vi ville gärna se den här nya filmen! Så, två flugor i en smäll - födelsedagspresent och en trevlig eftermiddag tillsammans!
 
 
Bästa T bjöd på de obligatoriska ätbara bio-tillbehören och jag tror att vi tömde nästa hela kiosken...haha!
Men gott var det!!

 
Sedan kunde jag inte låta bli att ta ett kort på Bästa Ts jättefina, nya handväska...


...med de - för Bästa T - passande orden THE WORD IMPOSSIBLE IS NOT IN MY DICTIONARY!



Filmen var riktigt bra och en passande uppföljare till de tre tidigare filmerna! Tiden vi satt i de bekväma biostolarna flög förbi och det är ju alltid ett bra betyg:)

Det var alldeles underbar eftermiddag på stan med en alldeles underbar vän, och jag tror att vi båda ser fram emot att göra om det:)

Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag!

Annie



3 kommentarer:

  1. Ja, vi hade verkligen en toppentrevlig eftermiddag!
    - Och vi behöver väl inte vänta ett helt år innan nästa gång, va?
    Kramar i massor. <3 , T

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig eftermiddag!!! Det var du värd (och säkert din T också!!).

    SvaraRadera
  3. Ja, det är verkligen stunder som dessa med kära vänner som gör livet värt att leva!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!