Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 22 februari 2015

Ett svenskt silver!

Idag blev det lite högljutt i Våran Lilla Vrå igen när Stina Nilsson och Ida Ingemarsdotter vann silver i Sprintstafetten i längd-VM. Det blev väldigt spännande ett tag och pulsen steg markant men det gick vägen tack och lov. Intressant att notera att det enbart är damerna som har tagit medaljer hittills...

Jag har broderat på det hemliga projektet men jag behöver lite mera material så det projektet börjar avstanna för tillfället. Jag har också broderat på min kudde...


...och det flyter på bra. Framåt kvällen började jag dock bli lite less och trött, så handarbetandet avstannade. Kanske är det så att hormonerna spökar just nu - det är snart dags för mens och jag brukar känna oro i själen dagarna innan den drar igång. Hoppas ändå att det var en tillfällig svacka - vill inte tappa handarbetssuget nu när det har fått mig att må bra den senaste tiden.
Kanske är det dags att börja ännu ett nytt korsstygnsprojekt för att få lite ny energi och inspiration?!

Annie

2 kommentarer:

  1. Eller hur? Jag tror att det är den något större aidaväven som gör att det går så fort:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!