Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 7 februari 2015

Mello hos syrran

Ikväll var jag och hundarna hos syrran för att titta på Melodifestivalen. Jag hade med mig ett par stickade restgarnssockor till syrran...
...som jag hoppas hon får användning för:)
Vi avnjöt pizza till middag - mycket gott! - och sedan satt jag och syrran och pratade en stund om handarbete, hundar, tv-serier mm. Det är alltid lika trevligt att umgås med syrran - vi har ju många gemensamma intressen och liknande smak när det gäller tv-program mm, så det finns alltid saker att prata om:)

Sedan var det Melodifestivalen. Jag tycker programledarna gjorde ett bra jobb (förutom den mycket irriterande 'Filippa' som dök upp då och då). Vad beträffar låtarna så gillade jag Jessica Andersson och Erik Saade var min klara favorit. De andra fem låtarna kunde jag klara mig utan. Jag hoppas att standarden blir lite bättre i de kommande omgångarna...

Nu ska jag krypa i sängen och försöka få en god natts sömn så att jag orkar handarbeta imorgon. Jag har nämligen ett mycket roligt - men hemligt - handarbetsprojekt på gång som jag vill fortsätta med:)

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!