Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 17 oktober 2019

Adventssockan har en häl...


Jag har fortsatt att sticka på min ADVENTSSOCKAN under eftermiddagen och kvällen, och det är nog den mest avancerade sockan jag har stickat någon gång. Hälen blev nog inte HELT rätt...i alla fall inte på ena sidan...


...och jag har fått justera maskorna på några ställen för att det skulle bli rätt antal maskor och se bra ut. Dock tror jag inte att man ser det när man tittar på sockan, och jag är ändå rätt nöjd hittills.


Nu har jag börjat på det långa skaftet och det består av ett antal olika flätor. Samtidigt ska man dessutom öka antalet maskor på vissa ställen. Det gäller verkligen att ha en pigg hjärna och tungan rätt i mun. Det positiva är dock att jag egentligen gillar att sticka flätor; jag måste bara komma in i rytmen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!