Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 6 augusti 2019

Sommarmat


En av mina favoriträtter att äta på sommaren är zucchiniplättar med fetaost. Kombinationen av mjuk zucchini och den salta fetaosten är mums. Och dessutom blir de nästan godare när de har legat i kylen och blivit kalla, vilket blir perfekt om man har gjort en stor sats plättar och kan äta dem under flera dagar. En annan anledning till att det är en favorit hos mig är att mamma brukar odla zucchini vilket gör det till ganska billig mat om jag kan köpa fetaosten till ett bra pris också. Och får jag inga zucchinis av mamma så brukar de vara riktigt billiga att köpa den här tiden på året. Dessutom känns det som om det är relativt nyttig mat.

Idag har jag fått FYRA fina zucchinis av mamma så jag har försökt söka lite recept med zucchini7squash. Få se om jag testar att baka bröd eller något annat framöver...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!