Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 6 augusti 2019

Sommarmat


En av mina favoriträtter att äta på sommaren är zucchiniplättar med fetaost. Kombinationen av mjuk zucchini och den salta fetaosten är mums. Och dessutom blir de nästan godare när de har legat i kylen och blivit kalla, vilket blir perfekt om man har gjort en stor sats plättar och kan äta dem under flera dagar. En annan anledning till att det är en favorit hos mig är att mamma brukar odla zucchini vilket gör det till ganska billig mat om jag kan köpa fetaosten till ett bra pris också. Och får jag inga zucchinis av mamma så brukar de vara riktigt billiga att köpa den här tiden på året. Dessutom känns det som om det är relativt nyttig mat.

Idag har jag fått FYRA fina zucchinis av mamma så jag har försökt söka lite recept med zucchini7squash. Få se om jag testar att baka bröd eller något annat framöver...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!