Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 13 augusti 2019

Lite juligt...

Idag var jag och hundarna hem till syrran på kvällen för att umgås och titta på film. Vi kände båda för en julfilm så det blev en supermysig och stämningsfull film som heter Christmas Land.


Jag blev så julinspirerad av filmen att jag de senaste timmarna har suttit och skrivit ett långt INLÄGG på julbloggen om julplaneringen i år mm. Det är så skönt att ha ett ställe där jag I AUGUSTI kan dela med mig av allt juligt som jag funderar på och som händer i mitt liv UTAN att någon tycker man är knäpp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!