Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 10 september 2017

Söndags-tv

Oj, vad mycket olika tv-program jag har tittat på idag...!

Jag har ju Comhem och har drabbats av deras kontraktbråk med Discovery (har just nu bara drygt hälften av de digitalkanaler jag betalar för) men tack och lov har Comhem haft frivisning av alla deras andra kanaler så den senaste veckan har jag tittat på en massa grejor som jag normalt sett inte har tillgång till och inte lidit så mycket av bråket...

Idag har jag tittat på en JÄTTEBRA film (Miss you already) om två kvinnor som varit vänner hela sitt liv, men livet blir komplicerat när den ena kvinnan drabbas av bröstcancer och den andra försöker bli gravid...så otroligt gripande!

Sedan såg jag en helt annan typ av film (Dinosaurie Projektet) som handlade om en expedition i Kongo som söker efter ett oidentifierat sjömonster och hamnar mitt i en livsfarlig djungel... Bra, men med ett slut som störde mig.

Sedan har jag tittat på ett nytt avsnitt av Morden i Midsomer! Jag har ju sett ALLA avsnitt av den serien ett antal gånger, så när jag får se ett helt NYTT avsnitt är det en högtidsstund!

Sedan har jag tittat på ett antal dokumentärer från 9/11 där människor som överlevt berättade om sina fasansfulla upplevelser. En blind man som jobbade på drygt 60:e våningen i ena byggnaden berättade t ex om hur hans ledarhund ledde honom ut ur byggnaden via nödtrapporna. Det var så mycket folk som försökte ta sig ner genom byggnaden att han var orolig för att hunden skulle göra sig illa i trängseln, så han kopplade loss hunden så att hans fyrfota vän kunde springa ner i säkerhet före honom. Men hunden ville inte lämna sin husse så han kom tillbaka till honom och gick vid hans sida hela vägen ner till säkerhet...❤❤❤.

Jag kände mig ganska trött när jag klev ur sängen imorse och var säker på att jag skulle somna på soffan en stund under dagen, men med alla dessa spännande program så blev jag aldrig riktigt trött nog för en tupplur:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!