Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 14 april 2016

Nya favorithörnan!

En stor av mitt liv 'bor' jag i min soffa; det är där jag äter min mat, bloggar och handarbetar. Jag till och med sover där ibland på dagarna:)

Eftersom hundarna vill vara nära mig så får jag så klart dela soffan med dem, speciellt Kaxmörten och Solstrålen. Det har alltid varit så att hundarna har liksom visat mig var någonstans de gillar att ligga och vila här hemma, och sedan har de på något magiskt sätt fått sköna dynor och liggplatser just där:) Förut så brukade de ofta ligga brevid mig på min hög av pågående virkade och stickade handarbeten. men när jag började tröttna på den högen så började jag också fundera på andra 'liggalternativ' åt hundarna.

Kaxmörten

Nu har jag satt in en hylla brevid soffan och då blev det en liten plats över mellan soffan och väggen. Syrran gav mig idén att ställa en låda där - och turligt nog fanns det en perfekt låda på IKEA - och på lådan har jag lagt en liten kudde som gör det till en mjuk liten 'grop'.

Solstrålen

Båda mina 'småttingar älskar att ligga där, och skulle jag fråga dem så skulle Kaxmörten säga att han har första tjing på den platsen:)

Kaxmörten

Det är ju en liten grop som är en perfekt storlek för honom, så det blir nästan som ett litet kryp-in, speciellt med filtarna som alltid ligger där:)

Solstrålen
 
Jag tror att vi alla är mycket nöjda med den här nya lilla liggplatsen! Hundarna får ligga och mysa nära mig och jag kan klappa på dem medan jag handarbetar, och kanske lyfta upp dem för att pussa på dem:)
 
Kaxmörten

Det enda klagomålet de har är nog att de inte kan ligga där samtidigt!

Annie

1 kommentar:

  1. Åh så mysigt det ser ut!! :) Vilken tur de har att du är så omtänksam att du ger dem en massa nya platser och gosställen hela tiden!

    Gemini gillar också att vara nära men Denniz vill ha lite distans. Han myser mest på kvällarna och nätterna. Eller när man kommer hem.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!