Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 17 april 2016

Blöt söndagsaktivitet

Idag firade vi min underbara systers födelsedag, men eftersom deras tikar löper just nu så var jag tvungen att för en gångs skull lämna mina sötnosar hemma på eftermiddagen. Det innebar i sin tur att jag var tvungen att se till att framför allt min lilla Solstråle var nöjd och lagom trött när jag blev hämtad av mamma. Han har ju alltid haft det lite svårare än de andra två att slå sig till ro när man ska vara hemma utan Matte.

Tyvärr har vädret inte varit det bästa idag, så det blev en regnig tur till hundgården:

Kaxmörten fick låna Solstrålens lite tunnare och smidigare täcke,
 eftersom han inte gillar att vara ute i regn.

Varför har du på dig mitt täcke???

I hundgården låg det en riktigt stor pinne...

...som skulle provsmakas av alla oberoende av storlek:)

Lite ruggigt regn stoppade inte Alfahanen från att ta en siesta på vägen hem...

...och man kan ju bara inte bli irriterad när en sådan söt pensionär vill
ta en vilopaus...även om det är i regnet...:)

När vi kom hem och hade torkat av oss så fick hundarna mat, tuggben och aktiveringsleksaker fulla med gott godis. När jag gick hemifrån så var alla hundarna nöjda att ligga och sova några timmar i hallen medan matte var på födelsedagsfirande:)

Annie

1 kommentar:

  1. Klart man inte kan bli irriterad på en pensionär! <3 Vilken underbar bild, den där nedersta!! Men visst räcker det med regn nu???

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!