Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 1 oktober 2015

Pälsklingarna har ordet...

Idag bestämde vi fyrbenta oss för att hjälpa matte med bloggen. Hon är jättetrött idag, och vi är mer än gärna villiga att hjälpa till så att ni  ändå får något att läsa/titta på här i Våran Lilla Vrå:)

 
Vi har svårt att förstå varför matte ska skriva så mycket när hon bloggar...!
 

Vi tycker att hon alltid borde lägga in en massa härliga bilder på oss istället!


Mycket mer underhållande; håller ni inte med?!
 
Nu måste vi återgå till att hålla koll på matte. Vi vill inte riskera att hon somnar och glömmer bort att gå ut med oss...
 
Hälsningar från
 
Alfahanen, Kaxmörten och Solstrålen

5 kommentarer:

  1. Jättetrevligt inlägg! Dom är ju för söta!

    SvaraRadera
  2. You guys are so sweet! Thank you for doing your post today. I think you should take over mum's blog more often :o) xx

    SvaraRadera
  3. Oj, detta inlägg hade jag missat!! Huuuuur bedårande kan man vara? Tala om att man smälter när man ser dem!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du kan du tänka dig hur det är som matte när man tittar på dem...:)) Snacka om att de där fyrbenta smälter ens hjärta...!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!