Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 31 oktober 2015

Äntligen...!!!

Ikväll avslutade jag ett korsstygnsprojekt som jag påbörjade för över tio år sedan, när jag fortfarande bodde i England...! Mönstret kommer från ett nummer av Hemmets Journal från 2003. Jag har broderat lite tavlan från och till under åren så att den såg ut så här för något år sedan...


... men sedan tog orken och lusten slut ett tag när jag hade en stor himmel att brodera med enbart en färg.

 
Men nu i höst fick jag tillbaka motivationen att göra klart den här jultavlan, och idag sydde jag de sista stygnen!
Så här har ni min 12 år gamla jultavla som äntligen är klar!
 
 
Det är en enormt tillfredställande känsla att få klart ett korsstygnsprojekt och ännu mer när man har haft det liggande så länge:)) Jag planerar att sy en bonad av den och jag ser fram emot att ÄNTLIGEN kunna sätta upp den här på min vägg den här julen:)
 
Annars börjar jag känna mig mer som vanligt igen, och hjärnan har också börjar fungera igen. I morgon - eller idag egentligen - fyller Solstrålen fyra år så det ska vi fira ordentligt under helgen!
 
Annie

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!