Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 26 juli 2021

Redo för hösten

 

Jag har i många år varit sugen på att göra en halskrage eftersom jag lätt fryser om halsen under vinterhalvåret, så när jag såg mönstret på denna virkade halskrage i en tidning (Stickat och Sånt) så var jag bara tvungen att pröva mönstret. Som vanligt hade jag inte samma garn som i mönstret, så jag försökte räkna om mönstret så att det skulle passa mitt garn (Adlibris summer cake). Tack och lov gick det väldigt bra och jag blev supernöjd med hur kragen blev. Storleken blev bra (jag gjorde själva kragen längre än i mönstret) och kragen blev verkligen supermjuk och gosig i mitt garn i bomull och akryl. Spetskanten är verkligen pricken över i:et! Som synes är garnet melerat och jag älskar att virka och sticka i melerat garn eftersom färgbytena gör att det händer något extra med mönstret.

Jag lyckades ta det här kortet själv och det blev riktigt bra tack vare tipset som syrran snappad upp och berättade för mig. Tydligen ska man vrida på huvudet när man tar sådana här typer av bilder... och det verkade vara ett bra tips!

1 kommentar:

  1. It turned out very pretty! I hope it keeps your neck nice and toasty warm!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!