Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 22 juli 2021

OS-funderingar

 Inatt börjar äntligen OS, något jag har väntat på i över ett år. Dock är det lite knepigt med tidszonerna så jag vet inte riktigt hur jag ska få till det. I Japan tävlar de från 02.00 på morgonen och 12 timmar framåt, vilket inte alls fungerar med min dygnsrytm. Jag vill ju se ALLT där svenskar är inblandade så jag har satt min box på inspelning, och ska försöka gå upp så tidigt som jag orkar på morgonen.

Dessutom är det ju väldigt tråkigt att det inte är någon publik. Helt förståeligt med tanke på¨Corona och Japans situation, men efter att ha tittat på fotbolls-EM med publik så känns det ju VÄLDIGT tråkigt att de tävlande får kämpa om medaljer på tomma arenor... Vilken otroligt konstig och overklig värld vi numera lever i...!

Nu ska jag ge hundarna mat och gå en kvällspromenad så att jag inte kommer i säng alltför sent; måste ju orka gå upp tidigt i morgon bitti...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!