Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 3 juli 2021

Kul projekt!

 Idag (eller egentligen är det igår eftersom det nu är halv två på natten och jag väntar på att den 3:e matchen i Stanley Cup ska börja) så pysslade jag med något som jag har varit sugen på länge. Nämligen att brodera ett läderarmband. Jag har sett dessa på nätet så när jag såg att de var på rea så slog jag till.

Jag ville ha ett armband med somriga färger så jag tog fram ceriserosa och limegrönt tråd, och så ville jag ha lite silvertråd med i mönstret också för lite extra bling.

Jag började brodera de rosa korsstygnen och sedan började jag lägga till silvret (som glittrar mycket mer i verkligheten än vad man kan se på bilderna). Och kombinationen med svart läder, glittrigt silver och rosa blev så himla snygg att jag inte tror att jag kommer att använda den gröna färgen i slutändan. Svart och rosa är ju väldigt mycket mig, och silvret blev pricken över i:et! Som synes är jag inte riktigt klar med armbandet än, men jag ser verkligen fram emot att använda detta unika armband framöver.

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!