Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 24 juli 2021

Första OS-dygnet

 Jag klev upp runt 07-snåret vilket jag tycker är ganska ok för att vara mig. Tack och lov kan jag ju spela in alla sändningar från kanal 5 och 9, så under dagen betade jag av allt som jag ville se. Det var handbollsmatch och fotbollsmatch och hästsport (dressyr) och gymnastik och simning. I princip alla sporter där svenskar deltog. Jag har ju förstås favoritsporter som jag vill se vare sig det är svenskar med eller inte, som ridsport och friidrott och viss gymnastik tex, men jag måste sålla bort en del andra sporter där svenskarna inte är med. Det går ju inte att se allt hur mycket jag än skulle vilja...

Och ja, jag sitter med fårskinnstofflor mitt i värmeböljan🙈🙀😂...
Jag fryser nästan alltid om fötterna...

Tack och lov vann Sverige både herrarnas handbollsmatch och damernas fotbollsmatch så i stort sett gick OS-dagen bra.
Själv har jag grävt fram ett handarbetsprojekt som jag började med för flera år sedan; en stor virkad duk i rosa toner.

Dock virkade jag lite fel på ett varv, men eftersom duken är så pass stor nu och varven tar så lång tid att virka, så bestämde jag mig för att ändra på designen istället för att repa upp. Vilket ändå tog längre tid eftersom jag fick sitta och klura på hur jag skulle göra...Och så håller jag på att virka ett fodral i restgarner till min Ipad.

Nu ska vi gå på prommis och gå och lägga oss. Det är full fart på svenskarna i Japan på morgonkvisten så jag vill inte vakna alltför sent imorgon bitti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!