Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 4 juni 2019

Home Fires



Idag har jag sträcktittat på 12 avsnitt av en superbra serie som finns på SVT Play , Home Fires.
Tyvärr gjordes bara 2 säsonger med de här 12 avsnitten, men det ska visst finnas en fortsättning i bokform... Om du älskar Barnmorskorna i East End så är detta en serie för dig. Som SVT Play beskriver den:
 'En inspirerande grupp kvinnor i den lilla byn Cheshire kämpar för att överleva och hantera vardagen under andra världskriget. Relationer, hemligheter, lögner och lojalitet sätts under hård press när männen kallas in till kriget.' 

Det enda som var fel med serien är att inte flera avsnitt spelades in...

1 kommentar:

  1. Tack för tipset, den ska jag kolla upp! Hur är det med dig?

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!