Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 14 juni 2019

Tungt

Jag mår inte bra just nu - det har varit ALLDELES för mycket jobbig skit det senaste halvåret - men jag försöker tanka lite positiva känslor genom hundarna......och från min virkning.


Just nu virkar jag ENBART på sådant jag känner för med färger som tilltalar mig och roliga mönster.  Jag bryr mig inte om om jag virkar alldeles för många kuddar eller dukar och jag bryr mig inte om att tänka på vad jag kan virka åt andra. Det ska bara vara projekt som jag KÄNNER för och som ger mig glädje just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!