Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 10 juni 2019

Tack och lov


Jag vet inte hur jag skulle ha klarat den här senaste månaden utan dessa två sötnosar❤❤.
De har alltid varit viktiga i mitt liv, men efter förlusten av min älskade Tyson så har de blivit ÄNNU viktigare. De får mig ur sängen på morgonen och ger min dag en mening och håller mig sällskap när jag känner mig nere. OCH finns där att gosa med när jag behöver...fast ingen av dem egentligen är någon 'gos-hund', utan bara står ut med det för att Matte behöver gosa en stund😊. Att kunna lyfta upp Kaxmörten och bli överröst av hundpussar, eller kunna borra in ansiktet i Solstrålens varma mjuka öron värmer hjärtat och gör livet lite bättre.
Tomrummet i mitt liv efter Tyson är gigantiskt, men tack vare dessa två följeslagare så är det i alla fall lite lättare att hantera❤.

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!