Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 15 juni 2019

Summer Beauty


Jag testar just nu ett mönster av LIFESTYLE BY ELLA som heter Summer Beauty. Det är en virkad duk som kan virkas i tre delar/tre olika storlekar. Bilden visar duken efter del 1.
Själva mönstret är ganska svårläst - jag har ju virkat efter en hel del virkmönster numera - och jag hade nog inte klarat av att virka duken om jag var nybörjare eftersom mönstret är lite rörigt och otydligt. Flera gånger fick jag försöka titta på de få bilderna för att förstå hur designern egentligen menade.
Med det sagt så blir duken väldigt fin och jag har redan börjat på del två.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!