Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 20 juni 2019

Några stunder från min födelsedag


Jag hade röjt upp hemma inför födelsedagen. Jag älskar alla mina virkade kuddar och dukar!


Jag fick jättefina presenter och som vanligt ville Kaxmörten vara med och kolla om det var något till honom i paketen😊.


Födelsedagsfika med blåbärsbullar, chokladmuffins, banankaka, chokladbollar och pavlova med färska jordgubbar och hallon.


Pappa och hans fru kom på ett dagsbesök från huvudstaden och efter fikat hos mig begav vi oss alla hem till syrran där vi åt middag. Syrran visade mig en jättesöt kanin hon håller på att virka, och Kaxmörten ville gärna lägga beslag på den.


Att kika på fiskarna i svågerns akvarium var en populär aktivitet.

Det blev en lugn och fin födelsedag med närmaste familjen och det var trevligt att bli lite uppvaktad och få känna sig speciell för en dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!