Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 7 juni 2019

Nu kickar det igång!Idag börjar äntligen VM i damfotboll! Jag har längtat ända sedan ishockey-VM slutade i maj. Det är så härligt med flera spännande matcher att titta på varje dag. Jag har till och med ändrat mina digitalkanaler så att jag har tillgång till alla 3 kanaler som visar matcherna.

Det är verkligen kul att se hur mycket intresse som finns runt dam-fotbollen nu, även om jag måste medge att jag var en av dem som tyckte att det inte var lika roligt med damfotboll som herrfotboll. Men efter att ha tittat på fotbolls-EM för två somrar sedan så har jag ändrat åsikt och nu tycker jag (som många andra skulle jag tro) att det är lika härligt med damfotboll som herrfotboll. Dessutom har ju standarden på damfotbollen höjts vilket ytterligare ökar intresset.


Sverige börjar inte spela förrän på tisdag, men det kommer att finnas många andra härliga matcher att njuta av innan dess. Jag har dessutom inte några större förväntningar på Sverige...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!