Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 9 juni 2019

Sophies universe


Jag är så himla nöjd med den här virkningen och hur jag har lyckats kombinera mina favoritfärger. Mönstret heter Sophies Universe CAL 2015 och planen är att det ska bli en kudde. Jag ska bara bestämma mig för hur baksidan ska se ut...


4 kommentarer:

 1. Wow vilken fin virkning! Häftig!

  SvaraRadera
 2. Men vilket fint mönster du virkat! Önskar faktiskt att jag kunde virka. Det finns ju så mycket fint att göra. Angående baksidan, kanske ett mörklila sammetstyg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och tack för förslaget:D Dock blir det nog en virkad baksida också; måste bara bestämma vilket mönster jag ska använda...

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!