Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 22 september 2017

Who-ho!


Idag virkade jag något som jag inte gör i vanliga fall...figurer!

Jag tycker det är så himla tråkigt att sy ihop en massa virkade delar för hand när man kan virka ihop saker. Dock hittade jag ett ugglemönster med minimal del sy-för-hand-moment så jag provade att virka en liten sötnos. 

Den är definitivt inte perfekt, och jag kommer definitivt inte att börja virka en massa ugglor, men min skapelse blev ändå lite gullig till slut... även om näbben hamnade lite på sniskan😉.

Sedan insåg jag att ugglan inte hade fått några öron...jag sa ju att jag normalt sett inte virkar figurer...så här är ett nytt foto på min lilla kamrat....

 


Annie

1 kommentar:

  1. Men så söt och näbben gör den ju bara mer personlig! Jag älskar virkade figurer, det var ju himla poppis för några år sedan men tyvärr klarar jag inte av det själv pga. min syn men jag älskar att se andras fina alster <3

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!