Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 24 september 2017

Lugn söndag

Idag har vi tagit det lugnt... Alfahanen har det lite kämpigt just nu med sina ben så han har gått korta promenader och vilat under helgen. Jag gick en sväng till hundgården med Kaxmörten och Solstrålen så att de fick chans att leka med en av deras kompis; Solstrålen behöver ju röja av sig lite då och då:)

Annars har jag fortsatt att virka, och önskat att jag har dubbelt så många timmar på dygnet för alla mina virkprojekt jag vill hålla på med. Sådant som jag virkar till mig själv, julklappar jag vill virka till andra och nya projekt som jag hela tiden hittar på  nätet. Jag vet att ju att ju närmare jul jag kommer, desto mindre tid kommer jag ha för handarbete, så det gäller att jag försöker vara effektiv den närmaste månaden.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!