Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 29 september 2017

Att faktiskt VILJA....!


Den senaste tiden har jag faktiskt börjat känna att jag har lite mer energi till att fixa här hemma. Så länge har det varit ett måste som jag har släpat mig igenom, även om det har blivit fint till slut.
Jag har inte längre en mental spärr att ta itu med saker här hemma vilket känns helt otroligt! Kan till exempel inte komma ihåg senast jag kände att jag VILLE ställa mig och diska för att få rent i köket, istället för som tidigare då jag TVINGADE mig själv att diska för att få rent i köket...
Det är verkligen som att upptäcka ett helt nytt sätt att leva😊.
Självklart har jag fortfarande stunder då jag varken mentalt eller fysiskt sett orkar göra saker, men de varar inte lika länge som förut.

De senaste dagarna har jag därför rensat ur lite skåp och slängt gamla saker, och idag gjorde jag fint på matbordet med en ljusbricka med lite fina ljuskoppar som glittrar härligt i mörkret.
Det känns väldigt bra att det fint hemma, och dessutom kunna NJUTA av att GÖRA det fint hemma😊.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!