Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 8 september 2017

Trött dag...

Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Jag har känt mig ganska slut efter gårdagens händelser, och sedan hjälper det förstås inte att jag återigen sov dåligt på grund av väldigt jobbiga drömmar.

Det händer ganska ofta att jag drömmer om jobbiga händelser som jag upplevde för 15-25 år sedan i England, och eftersom de årens upplevelser är en STOR del av anledningen till att jag är sjukskriven och fortfarande kämpar med post-traumatiska symptom så kan ni ju föreställa er att det inte är särskilt trevliga drömmar...

Det känns väldigt frustrerande att jag fortfarande måste återuppleva grejor i drömmarna och ibland när jag mår extra dåligt vill jag nästan inte somna eftersom det är stor risk att jag återigen får drömma något jobbigt. Och det är så OTROLIGT starka och verklighetstrogna (mar)drömmar som sedan får mig att slå upp ögonen i min nutida säng och dra en DJUP suck av lättnad att jag inte är kvar i det livet längre...!

Samtidigt får jag väl vara tacksam att jag i alla fall plågas mindre och mindre av minnena och upplevelserna under mina vakna timmar, och det är bara att hoppas att om ytterligare 25 år kanske jag även kan slippa plågas av dem i mina drömmar...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!