Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 14 september 2017

Virkat julprojekt

Jag har ju börjat virka på en julfilt.


Jag virkar en underbar ruta som heter Victorian Lattice Square och sedan virkar jag ihop den allt eftersom med Continous Flat Braid Join. Jag använder ett tjockare akrylgarn så rutorna blir ganska stora vilket jag hoppas betyder att min stora filt - som ska täcka en dubbelsäng - hinner bli klar den här hösten.

Nu har den redan blivit så pass stor att jag kan mysa under den samtidigt som jag fortsätter att virka ihop rutor...


För en sådan som jag som lätt fryser så är det perfekt! Nu gäller det bara att försöka hålla filttjuven Kaxmörten på avstånd från min nya filt😉.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!