Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 20 september 2017

Stickade sockor

Idag var jag och Alfahanen på filmdate hos Bästa T. Vi tittade på den andra Jurassic park-filmen och hade det allmänt mysigt. Mitt handarbete för dagen var ett par restgarnssockor till Bästa T.


Även om jag är inne i en virkperiod sedan över ett år tillbaka, så har jag ju stickat otroligt mycket i mina dagar - speciellt under tonåren - och har fortfarande en låda i källaren fylld av stickade tröjor som  jag har gjort. Ibland blir jag faktiskt sugen på att sticka lite; det är nästan lättare att sticka när jag tittar på ett spännande program eftersom jag inte behöver titta lika mycket på vad jag gör med händerna om jag stickar. Ett lagom stickprojekt är enligt mig ett par sockor, och då och då blir det ett par stickade. Dessutom är det ett perfekt projekt för restgarner, och sådant finns det mycket av hemma hos mig:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!