Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 17 september 2017

Gruppfoto

Innan helgen hade jag planerat två lugna dagar i soffan med massor av julklappsvirkning.
Eftersom jag fick rycka in som hårfrisörska åt syrran igår, så blev tiden för virkning lite knappare än jag hade planerat, så idag var det enda på mitt schema VIRKNING!

Dock gick jag och hundarna ner till hundgården en stund i höstsolen.

Min underbara familj💓💓💓

Kaxmörtens mun börjar äntligen återhämta sig efter tandoperation och jag misstänker att han verkligen ser fram emot att återigen få tugga lite tuggben mm. Dessutom kan vi gå till hundgården allihopa utan att jag behöver oroa mig för att Kaxmörten ska slå sin nos/tänder mot något/någon när han leker.

Resten av dagen har jag tittat på tv och virkat med mina sötnosar nära mig...


Annie

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!