Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 13 september 2017

Favoritutflykt

Varje vardag går jag och endera Alfahanen eller Kaxmörten på en liten promenad med deras gode vän Lipton och  min goda vän Bästa T.
Mina älsklingar älskar den här dagliga lilla utflykten och är alltid glada och fulla av energi när vi går iväg för att möta våra vänner......och så fort jag går åt ett visst håll så vet de direkt vart vi ska någonstans!

Jag tröttnar aldrig på att se dem hälsa ivrigt på deras bästa vän Lipton..
Som är typiskt för hundar blir de lika glada varje gång de ses, och både Alfahanen och Kaxmörten har i princip känt Lipton i hela sina liv. Dessutom är de alla tre väldigt dominanta och bestämda herrar, så det är INTE ALLS naturligt att de skulle ha blivit vänner vilket gör det hela ännu mera underbart!

Efter promenaden går vi alltid förbi T:s djurälskande mamma så att hon får hälsa på hundarna, och där blir de naturligtvis bjudna på lite god KORV mat...Sedan är det dags att få lite EXTRA godsaker av T.....och dricka lite vatten tillsammans...


...innan det är dags för oss att gå hem igen med våra hjärtan fyllda av värme och ödmjukhet inför dessa fyrbenta vänners kärlek till varandra❤❤❤


Och trots att Alfahanen är trött och segar sig uppför trappen när vi kommer hem så är han nästa morgon alltid redo för att gå och hälsa på sin allra bästa kompis igen.

💝💝💝

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!