Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 9 september 2017

Regnig men mysig lördag

Jag hade nog kunnat stanna längre i sängen idag, men jag hade en massa roliga virkprojekt att fortsätta med och ett planerat julbloggsinlägg att skriva så jag var uppe tidigt för att vara mig på en lördag, dvs kl 10😉.

Det regnade ute - vilket det i princip har gjort hela dagen som i resten av landet vad jag förstår - så först gick jag en kortare promenad med alla hundarna och sedan gick jag till hundgården med Solstrålen och en hundkompis. Solstrålen har varit lugn nu under de senaste dagarna - vilket är så länge som han klarar av att vara lugn - men idag var det verkligen på tiden för honom att få springa av sig lite grann. Tack och lov har jag en riktig regnjacka så jag kunde stå i hundgården ett tag, och när vi gick hemåt var han ganska skitig men väldigt nöjd😊



Sedan tände jag lite ljus och bloggade ett tag...


...innan det var dags för lite virkning. Dessutom njöt jag av ett antal skivor mjuk pepparkaka som jag bakade igår kväll, just med tanke på en mysig höst-eftermiddag i soffan😊!


Sådana här blöta och murriga dagar har sin tjusning de med 🍂☂❤.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!