Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 6 augusti 2017

Solstrålens status...

På morgonen verkade han väldigt trött vilket gjorde mig lite bekymrad...hade han fått ett bakslag och hade mera värk? Men när vi väl kom ut på morgonpromenaden - och blev dränkta i regn - så piggnade han på sig och var som vanligt igen vilket var härligt att se.

När vi kom hem tuggade hundarna tuggben och sedan somnade Solstrålen gott och bekvämt på soffan med magen i vädret och frambenen utsträckta i luften och jag trodde att han kanske äntligen var ok. Men när han efter ett tag vaknade skrek han till och hade ont igen... Han somnade om och nu på kvällen verkar han bättre igen. Hoppas nu att han snart är ok och sig själv igen; alla tecken är positiva även om vi fortsätter att ta det lugnt så att han inte överanstränger sig.

Annars har jag sett en otroligt underhållande fotbollsmatch mellan Nederländerna och Danmark i damernas final i EM. Härligt att damfotboll kan vara såå otroligt underhållande! Nederländerna vann till slut rättvist och blev Europamästare!

Dessutom har Armand Duplantis hoppat stavhoppskval i friidrotts-VM och det var riktigt spännande eftersom han hade problem på varje höjd. Till slut lyckades han ändå ta sig till VM-final och det ska bli riktigt kul att följa honom i den på tisdag!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!