Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 14 augusti 2017

Fina gamla vänner

När Bästa T och jag var ute och promenerade idag med hennes Lipton och min Alfahane stötte vi på en underbar vän. En gudomlig golden retrivertik som våra äldre herrar har känt i nästan hela deras liv.

Alfahanen, Rut och Lipton

Lipton är minst 14, Alfahanen är 12 och hundängeln Rut är 11 år. De har känt varandra sedan de var unga och har lekt tillsammans många gånger genom åren. Nu när de är på ålderns höst så ses de kanske inte så ofta, men den fina vänskapen består <3. Tänk vilken tur vi tre ägare har haft; att få ha haft förmånen att ha dessa tre underbara varelser vid vår sida i så många år! Det är inte alla förunnat...


Våra underbara vänner!!!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!