Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 5 augusti 2017

Regnigt och fortfarande värk...

....är ord som kan sammanfatta våran lördag.

Jag och Solstrålen sov dåligt; Solstrålen för att han fick ont ibland och gnällde och jag för att jag då vaknade varje gång... Idag har han haft lite ont och skrikigt till då och då, men han har i alla fall ätit och kunnat röra sig ganska bra, även om det har märkts att han är stel och att en del rörelser är obekväma för honom just nu.


Därför har vi tagit det väldigt lugnt med korta promenader i regnet och däremellan har han legat och sovit i soffan och i hans egna tygbur där han älskar att ligga och kura. Lilla plutten <3

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!