Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 18 augusti 2017

Slappardag för hundarna...




Som ni kanske kan gissa av bilderna - obäddad säng och utslagna hundar - så har jag tvättat och städat idag. Drygt 7 timmar höll jag på, och även om det var jobbigt så var det verkligen välbehövligt. Jag har legat efter med hushållssysslorna den senaste tiden och behövde verkligen ta tag i dem. Nu är tack och lov det mesta gjort - förutom att bädda sängen och sortera tvätten... - och jag ska gå och lägga mig och sova gott!

Annie

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!