Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 29 augusti 2017

En klapp på min egen axel

Idag blev jag faktiskt lite stolt över mig själv! Jag hade ju tänkt att jag skulle dammsuga idag eftersom det inte blev av igår. Tyvärr vaknade jag med ryggvärk, och kände mig inte alltför sugen på hushållsarbete. Men jag tog värktabletter och kom så småningom igång med städningen. Dessutom bakade jag en vit kladdkaka med apelsin...

Det luktade så otroligt gott när jag gräddade den här kakan!

...och lyckades diska undan en del kastruller mm.
Det låter väl inte så mycket för andra, men för mig kan de här små aktiviteterna kännas helt omöjliga både fysiskt och psykiskt vissa dagar. Därför känner jag mig väldigt nöjd att jag faktiskt fick städningen gjord idag, precis som jag tänkte igår!

Annie

1 kommentar:

  1. Bra jobbat! Kladdkakan lät spännande! Kanske man kan få testa nån gång😍😘

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!