Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 9 mars 2017

Den här veckan...

...har känts så konstig. Jag har liksom inte fått något ordentligt gjort på dagarna förutom tvätt/städdagen i tisdags. Jag har sovit dåligt också vilket gör mig ännu mera seg. Jag hoppar runt mellan olika virkprojekt men blir inte klar med något  eftersom jag virkar på tio olika projekt samtidigt... Känner mig oinspirerad när det gäller den här bloggen också, eftersom jag är trött och inte har särskilt mycket att berätta...förutom om hundarna då:)

Jag har inte haft råd att ge hundarna så mycket tuggben som jag normalt sett gör, men idag fick de varsin liten tuggpinne i alla fall (tack vare ett litet bidrag från mamma) och alla tre hundarna verkligen njöt av att få tugga en stund. Här är det Kaxmörten som tuggar, och kika lite extra på hur han snabbt flyttar tuggbenet fram och tillbaka från vänster till höger sida av munnen...fascinerande!!!


Annie

1 kommentar:

  1. Hoppas helgen blir bättre!
    Sv: Han är inte utbildad kock men han älskar att laga mat!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!