Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 18 mars 2017

En vanlig lördag i mars

Idag var jag och hundarna med syrran och svågern och deras hundar till skogen. Det var jättelänge sedan vi åkte till skogen och hundarna hade verkligen jätteroligt; så härligt att se dem springa runt och leka. Alfahanen var lite stel i kroppen efteråt så han sprang nog runt lite för mycket egentligen. Men jag vill inte begränsa honom när han njuter av livet , och vi tog det lugnt resten av dagen och nu verkar han ha återhämtat sig en del.

Resten av dagen har vi som sagt tagit det lugnt med vintersport på tv och virkning för min del. Det är nämligen sista riktiga vintersporthelgen och det känns alltid lite sorgligt! Tack och lov kommer ishockeysäsongen hålla på i tre månader till så jag behöver inte vara helt utan sportunderhållning den närmaste tiden...

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!