Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 25 mars 2017

Nöjda hundar

Idag var det soligt ute, men tyvärr blåste det kallt så trots att det var uppåt 10 plusgrader så kändes det inte så varmt. Dock var det torrt och soligt så vi var till hundgården vid lunchtid och hundarna lekte med sin boxerkompis och även med tre settrar. Det kändes bra att ha varit ute i nästan 1,5 timmar och komma hem med lagom trötta hundar.

Senare framåt kvällen ringde en kompis och frågade om vi skulle hänga med till hundgården vilket vi gjorde. Då blev det ytterligare lek med hennes två hundar och ännu en timmas utevistelse för oss.
Det känns skönt att vi börjar närma oss den säsongen när man kan sitta i hundgården med hundkompisar och mysa i solskenet i flera timmar, och veta att hundarna får tillräckligt med lek och social samvaro.

Även jag har ju förstås fått mer frisk luft än på länge, så jag känner mig ganska mosig i skallen nu på kvällen. Nu ser jag fram emot en god natts sömn och en lång och skön sovmorgon imorgon:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!