Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 17 mars 2017

Inredningsnytt från Våran Lilla Vrå!

Som ni kanske har förstått har jag en massa olika handarbetsprojekt på gång samtidigt. Det beror på att jag lätt blir uttråkad med projekten, samt att jag är en sådan känslomänniska som olika dagar är sugen på helt olika saker. Efter att LÄNGE ha levt ett liv där jag inte tillät mig att känna efter hur jag egentligen ville leva och hur jag egentligen mådde, så har det numera blivit SUPERVIKTIGT för mig att Känna Efter och Lyssna på Mitt Inre och på min Intuition. Jag försöker i så stor mån som det bara går att göra det SOM JAG VILL och inte leva ett liv där jag enbart MÅSTE hela tiden.

Så därför hoppar jag från projekt till projekt beroende på vad jag KÄNNER för för stunden, och börjar på nya saker stup i ett:) Ibland kan jag bli galen på mig själv när jag ser alla olika halvklara projekt, men för det mesta är jag bara glad över att ha den friheten och att jag kan göra det jag känner för när jag känner för det!

Men nu kände jag faktiskt för att göra klart en virkad duk som jag har haft liggande ett tag.


 Det är ett underbart mönster (se HÄR) och en mycket rolig duk att virka och jag har gjort flera olika varianter. Den här planerade jag dock att ha liggande i mitt sovrum på min lila byrå, och tillsammans med en vas av de otroligt fina pappersblommorna som min underbara syrra gör...

 
...så blev det precis så fint på byrån som jag hade föreställt mig!
 
 
Nu håller jag på att virka en stor färgglad duk till påsk och eftersom jag verkligen ser fram emot påsk i år så ser jag också fram emot att påskpynta med lite nya påskdukar mm:)
 
Annie

1 kommentar:

  1. Låter härligt att du planerar för påskpynt! Härliga färger i duken.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!