Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 20 mars 2017

Dagens virkning...

...är denna påskduk:


Duken kallas för stjärnduk och mönstret från Järbo Garn finns HÄR . Allra helst skulle jag ha velat virka den i enbart gult och vitt, men tyvärr har jag inte nog med gult garn för det så det fick bli en färgblandning med gult och aprikos. Den känns ändå ganska 'påskig' tycker jag, och kommer att bli en härlig färgklick på mitt rosa matbord:)

I morgon har jag tvättstugan bokad och jag fasar för det; har liksom inte kommit igång än efter förra veckans och helgens enorma trötthet. Samtidigt vet jag att jag måste; jag har - vad som känns som massor av - sand i sängen efter hundarna, och jag behöver tvätta en massa annat som har blivit skitigt efter de senaste veckornas hundpromenader i slask och lera.
Vad jag längtar efter en solig och grus- och sandfri tillvaro!!!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!