Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 11 oktober 2015

Jag kan inte göra annat än att...

...skratta!

I eftermiddags hämtades vi nämligen upp av syrran och hennes hundar, och sedan begav vi oss alla till skogen för en härlig lekstund! Min tanke var att jag då skulle ta underbara skogsbilder med hundarna i fokus och dela med mig av här på bloggen:) Men tyvärr är hundarna det sista som var i fokus - de hade sååå kul och sprang och sprang och sprang att i princip ALLA foton bestod av suddiga hundar som flyger förbi oss i skogen...:)

Så här är i alla fall några bilder på suddiga hundar i full fart...




 
 
 ...och här är den enda bilden jag fick på en stillastående hund...


Kaxmörten som sträcker på sig för att se längre bort i skogen:)

Men kul hade vi i alla fall!

Annie

2 kommentarer:

  1. Det blir inte alltid som man tänkt sig :)

    SvaraRadera
  2. Hahaha.. såna där bilder är min telefon full av varje dag!! =) Men man förstår ändå.. det ser underbart ut!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!