Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 1 april 2015

VeterinärsbesökIdag var jag och Kaxmörten hos veterinären för att kolla upp hans tand som har lossnat, eller snarare resterna av hans tand som har lossnat... Veterinären konstaterade snabbt att de kommer att behöva söva honom och ta bort tandbitarna som är kvar, så nu är han inbokad för en liten operation på tisdag morgon. Veterinären berömde mig också för Kaxmörtens fina tänder och det var verkligen trevligt! Jag lägger verkligen ner arbete på att sköta hundarnas tänder och borstar därför tänderna på dem varje kväll innan läggdax, så det var trevligt att få bekräftat av veterinären att det har gjort skillnad:))
Annars skötte sig Kaxmörten bra. Det har hänt att han har skällt på personalen när vi har varit där tidigare men idag gick allt bra. Det märktes på honom att han var lite bekymrad över varför han var där... När han var inlagd på Ulltuna sjukhus var han ju alldeles deprimerad utan mig, så det blir nog jobbigt för honom - och för mig - när han blir lämnad hos veterinären på tisdag. Han är ju verkligen en mammas pojke och VÄLDIGT fäst vid mig:) 
Min lilla skruttgubbe...

Annie

2 kommentarer:

  1. Hoppas att operationen går bra. Glad påsk!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att ni fick tid direkt efter påsk! Det är alltid jobbigt när de ska sövas... och när man behöver vara ifrån dem, men som tur är är ju inte detta något stort ingrepp, så Kaxmörten är snart hemma hos dig igen!! Glad påsk på er!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!